Menu Close

Παιδικά τμήματα πληροφορικής και προγραμματισμού

Παιδικά τμήματα πληροφορικής και προγραμματισμού!

Ενθαρρύνετε τη δημιουργικότητα των παιδιών σας μέσω των πρωτοποριακών παιδικών τμημάτων πληροφορικής μας. Το πρόγραμμά μας βασίζεται σε ένα καινοτόμο σύστημα ενοτήτων και ρόλων που ενισχύει την εκμάθηση και την ανάπτυξη δεξιοτήτων, κριτικής σκέψης και κατανόησης της χρήσης των Η/Υ σαν εργαλεία σε πραγματικές συνθήκες.

Προγραμματισμός για παιδιά

Εναρμονίστε τη διασκέδαση και την εκμάθηση με τα παιδικά τμήματα πληροφορικής μας. Μια φορά την εβδομάδα, διάρκεια 2 ώρες, εμπλουτίζουμε τις γνώσεις των παιδιών με προγραμματισμό και τεχνολογία. Τα παιδιά μπορούν να επιλέξουν αν θα ακολουθήσουν γενική χρήση προγραμματισμού ή αν θα ακολουθήσουν το μονοπάτι του προγραμματιστή!

Προγραμματισμός για παιδιά

Στα παιδικά μας τμήματα οι μαθητές μας αποκτούν πολλές δεξιότητες, όπως προγραμματισμός, σχεδίαση και επεξεργασία βίντεο, δημιουργία έγγραφων, υπολογιστικών φύλλων, δημιουργούν βάσεις δεδομένων και παρουσιάσεις. Επίσης μαθαίνουν την αποτελεσματική χρήση του υπολογιστή ως παραγωγικό εργαλείο, υποστηρίζοντας την παραγωγικότητά τους στο σχολείο και στην επαγγελματική τους ζωή.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών τους στη σχολή μας, τα παιδιά θα αποκτήσουν αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις οι οποίες θα τα βοηθήσουν στη φοιτητική τους πορεία ή στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Το μονοπάτι του προγραμματιστή!

Μέσω της συνεργασίας μας με την πλατφόρμα εκμάθησης προγραμματισμού CODEMONKEY, οι μαθητές εισέρχονται δημιουργικά στον κόσμο του προγραμματισμού. Με μαθήματα που είναι εύκολα και κατανοητά, αποκτούν βαθύτερη γνώση του πώς λειτουργεί ο ψηφιακός κόσμος. Το CODEMONKEY δεν προσφέρει μόνο μια μάθηση, αλλά ανοίγει την πόρτα σε έναν δυναμικό και αναπτυσσόμενο τομέα, χαρίζοντας στους μαθητές το πλεονέκτημα της προετοιμασίας για το μέλλον.

Περισσότερα για τη πλατφόρμα εκμάθησης προγραμματισμού CODEMONKEY στο σύνδεσμο https://eduk8.gr/codemonkey/

Στη σημερινή εποχή, η εκμάθηση πληροφορικής είναι ζωτικής σημασίας για τα παιδιά. Τους παρέχει δεξιότητες που ανοίγουν πόρτες στον ψηφιακό κόσμο και τα προετοιμάζει για μια ανεπτυγμένη επαγγελματική τροχιά.




    Επικοινωνήστε μαζί μας μέσο της παρακάτω φόρμας ή άμεσα στο τηλέφωνο 2295039016!

    Το κέντρο μας βρίσκεται στη Σκάλα Ωρωπού, 28ης Οκτωβρίου 6 (επάνω από τα ΕΛΤΑ)