Menu Close

Τμήματα Ενηλίκων

Μαθήματα Πληροφορικής Ενηλίκων Πιστοποιήσεις

Ξεκινήστε τώρα!

Δηλώστε συμμετοχή και παρακολουθήστε άμεσα μαθήματα πληροφορικής. από πληθώρα αντικειμένων!

Ενδιαφέρομαι!

Microsoft Office

Μάθετε να χειρίζεστε στο απόλυτο τη σουίτα εφαρμογών του Microsoft Office.  Από το βασικό επίπεδο μέχρι το προχωρημένο, σας παρέχουμε τις γνώσεις και το υλικό εξάσκησης για να αποκτήσετε αναγνωρισμένη πιστοποίηση.

AutoCAD

Ο έμπειρος εισηγητής μας θα σας προσφέρει τις γνώσεις που χρειάζεστε για να αποκτήσετε  επίσημη αναγνωρισμένη πιστοποίηση από την autodesk.  Εάν είστε πολιτικός μηχανικός, μηχανολόγος, ναυπηγός, δημιουργός τρισδιάστατων αντικειμένων προς εκτύπωση ή απλά θέλετε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, εγγραφείτε στα τμήματά μας.

Developer Seminars

Εγγραφείτε σε σεμινάρια προγραμματισμού και μάθετε τις πιο δημοφιλείς γλώσσες. Γίνετε προγραμματιστές και μπείτε σε ένα χώρο συνεχώς εξελισσόμενο εξασφαλίζοντας τη θέση σας στην αγορά εργασίας. Γλώσσες όπως Python, C Sharp, PHP, MySQL κ.α. θα σας δώσουν τα εφόδια για την κατασκευή εφαρμογών και ιστοσελίδων

Wed Design

Η κατασκευή ιστοσελίδων είναι ένα από τα πιο περιζήτητα προσόντα στην εποχή μας. Οι εισηγητές μας θα σας μάθουν τα εργαλεία που χρειάζεστε για να μπορέσετε να εργαστείτε είτε μόνος σας είτε σαν μέλος ομάδας. Σε αυτό το σεμινάριο μάθετε να κατασκευάζετε ιστοσελίδες με τη χρήση WordPress, HTML, CSS, Javascript.

Game Design

Μάθετε να δημιουργείτε παιχνίδια για υπολογιστές και κινητές συσκευές και μπείτε σε ένα ραγδαία ανερχόμενο χώρο. Αξιοποιήστε τη φαντασία και τη δημιουργικότητα σας και φτιάξτε παιχνίδια τα οποία μπορούν να σας αποφέρουν αρκετά χρήματα. Χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα Unity και το τρισδιάστατο πρόγραμμα Blender 3D θα μάθουμε όλα τα στάδια δημιουργίας ενός ολοκληρωμένου παιχνιδιού.

Επεξεργασία εικόνας

Θέλετε να μάθετε να επεξεργάζεστε φωτογραφίες είτε σε επαγγελματικό είτε σε ερασιτεχνικό επίπεδο? Σχεδόν σε όλους τους τομείς πληροφορικής κάποια στιγμή θα χρειαστεί να επεξεργαστείτε κάποια εικόνα.  Εμείς σας παρέχουμε τις γνώσεις εύκολα και γρήγορα για να μπορείτε να δημιουργήσετε ή να βελτιώσετε γραφικά και φωτογραφίες.

Νέο Σεμινάριο

Σεμινάριο τρισδιάστατης εκτύπωσης

Στη σχολή μας κατέχουμε τον εξοπλισμό αλλά και τη γνώση για να σας εντάξουμε στον κόσμο της τρισδιάστατης εκτύπωσης. Σε αυτό το ολοκληρωμένο σεμινάριο θα αποκτήσετε και την γνώσης αλλά και τον εξοπλισμό.

Θέλω να μάθω!

Tο κέντρο μας!

Μερικά από τα προτερήματα του κέντρου μας.

Έμπειροι εισηγητές

Εμπειρίες εισηγητές με πολλά χρόνια στο χώρο της εκπαίδευσης νέων τεχνολογιών.

Σύγχρονος εξοπλισμός

Με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας ο οποίος αναβαθμίζεται συνεχώς.

Φιλικό περιβάλλον

Σε ένα φιλικό και ήσυχο περιβάλλον οι μαθητές μας παρακολουθούν αναπόσπαστα τα σεμινάρια μας.

Ευελιξία εκμάθησης

Σε τμήματα ή σε ιδιαίτερο προσαρμόζουμε το μάθημα στις δικές σας ανάγκες.

Πιστοποιήσεις

Η σχολή μας είναι επίσημο εξεταστικό κέντρο με ποσοστό επιτυχίας πάνω από 99%

Οικονομικά προγράμματα

Το κόστος των σεμιναρίων είναι προσαρμοσμένο στις σημερινές συνθήκες για να μπορεί ο καθένας να παρακολουθήσει.